Antioxiodáns > VITAMIN témakörű hasznos információk ITT

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Antioxiodáns > 8 weboldal. Kategória leírása: Antioxidánsokkal a szabad gyökök ellen. Antioxidánsok mint az egészség őrei.

vitamin.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Antioxidáns - Wikipédia
Antioxidáns - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Antioxid%C3%A1ns

Antioxidáns alatt azonban leggyakrabban az élő szervezetben, illetve a táplálékban található, természetes vagy mesterséges vegyületeket értjük. Ezek az anyagok rendszerint szerves vegyületek, de találhatunk közöttük vegyértékváltásra hajlamos fémeket, valamint fémorganikus komplexeket is.

hu.wikipedia.org
Mi az antioxidáns?
Mi az antioxidáns?
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=62

Az antioxidáns egy olyan anyag, amely megvédi szervezetünket és más dolgokat attól a folyamattól, amelyet oxidációnak hívunk. A legjobb példa erre a folyamatra, amikor a vas rozsdásodik, vagy a vaj megavasodik. Az oxigén, amely alapvetően szükséges az élethez, egy nagyon reaktív elem. A vassal tehát reakciója során rozsdát képez, és amikor a vajban lévő zsírt oxidálja, az megavasodik. Hasonló folyamat játszódik le szervezetünkben is. És minél idősebbek vagyunk, annál inkább hajlamosabbakká válunk az oxidációra – bizonyos értelemben testünk is rozsdásodni kezd. Minden, ami megelőzi vagy lassítja az oxidációs folyamatokat, antioxidánsnak minősül. Az antioxidáns alapvetően más vegyületeket véd az oxigénnel szemben.

www.vitaminsziget.com
Antioxidánsokkal a szabadgyökök ellen
Antioxidánsokkal a szabadgyökök ellen
http://www.vital.hu/themes/health/health2.htm

Az egészségükkel foglalkozó emberek számára egyre ismerõsebben csengenek az "antioxidáns" és a "szabad gyök" kifejezések. A szervezetünkben természetesen is képzõdõ, de a környezeti ártalmak és a helytelen életmód következtében felszaporodó szabad gyökök megkötése az antioxidáns enzimrendszer feladata. A védelmi rendszer mûködéséhez szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz megfelelõ táplálkozással juthatunk hozzá.

www.vital.hu
Mi az az antioxidáns?
Mi az az antioxidáns?
http://antioxidans.lapunk.hu/

Egyszerűsítve azt lehet mondani, hogy egy antioxidáns eltávolít a testedből egy szabadgyököt, ezáltal betegségek kialakulását akadályozza meg, amelyek a szabadgyök jelenléte indított volna el. Az antioxidáns és a káros szabadgyök tehát ellenségek. A szervezetben mindkettő jelen van, a küzdelem folyamatosan zajlik.

antioxidans.lapunk.hu
A hosszú élet titka az antioxidáns szint!
A hosszú élet titka az antioxidáns szint!
http://www.bodybuildershop.hu/termekek/antioxidansok

A hosszú élet titka az antioxidáns szint! Korunk előrehaladtával egyre magasabb antioxidás szintünket bizonyos kiegészítőkkel kordában tudjuk tartani, így csökkentjük az oxidatív stresszt ami az öregedés fő oka!

www.bodybuildershop.hu
Gyilkosok gyilkosai: az antioxidánsok
Gyilkosok gyilkosai: az antioxidánsok
http://www.hazipatika.com/topics/egeszseg_orzok/articles/Gyilkosok_gyilkosai ...

A mai kor embere a kedvezőtlen környezeti hatások és egészségtelen életmódja miatt fokozottan rászorul a természetes védelmi rendszerének erősítésére. Ennek egyik egyszerű és hatékony módszere a jól összeállított étrend.

www.hazipatika.com
Acai berry jótékony hatása
Acai berry jótékony hatása
http://acai-berry.hu

Az acai berry teli van antioxidánssal, gátolják az öregedést, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van.

acai-berry.hu
A tökmagolaj előnyeiről.
A tökmagolaj előnyeiről.
http://tokmagolaj.com/a-toekmagolaj-tapanyagai

Kattints és megismerheted a tökmagolaj jótékony hatásait, előnyeit. A tökmagolaj nem csupán kulináris céllal használható, hanem gyógyászati előnyökkel is rendelkezik. A tökmagolaj magas antioxidáns hatása mellett omega-3 zsírsavban is gazdag.

tokmagolaj.com
Oldal leírása
vitamin.wyw.hu: Vitamin katalógus: Vitaminok, antioxidánsok, a vitaminhiány tünetei, adalékanyagok, és gyógynövények. Vitaminkészítmények gyermekeknek és felnőtteknek. Élelmiszer adalékanyagok, mikroelemek, makroelemek, bioboltok és vitamintáblázatok. Hasznos linkek a témakörben egy helyen.
Gyűjteményünkben 223 válogatott vitamin témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 223 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5230