Antioxiodáns > VITAMIN témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Antioxiodáns > 8 weboldal. Kategória leírása: Antioxidánsokkal a szabad gyökök ellen. Antioxidánsok mint az egészség őrei.
Szponzorált linkek
Antioxidáns - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Antioxid%C3%A1ns

Antioxidáns alatt azonban leggyakrabban az élő szervezetben, illetve a táplálékban található, természetes vagy mesterséges vegyületeket értjük. Ezek az anyagok rendszerint szerves vegyületek, de találhatunk közöttük vegyértékváltásra hajlamos fémeket, valamint fémorganikus komplexeket is.

Antioxidáns - Wikipédia
Mi az antioxidáns?
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=62

Az antioxidáns egy olyan anyag, amely megvédi szervezetünket és más dolgokat attól a folyamattól, amelyet oxidációnak hívunk. A legjobb példa erre a folyamatra, amikor a vas rozsdásodik, vagy a vaj megavasodik. Az oxigén, amely alapvetően szükséges az élethez, egy nagyon reaktív elem. A vassal tehát reakciója során rozsdát képez, és amikor a vajban lévő zsírt oxidálja, az megavasodik. Hasonló folyamat játszódik le szervezetünkben is. És minél idősebbek vagyunk, annál inkább hajlamosabbakká válunk az oxidációra – bizonyos értelemben testünk is rozsdásodni kezd. Minden, ami megelőzi vagy lassítja az oxidációs folyamatokat, antioxidánsnak minősül. Az antioxidáns alapvetően más vegyületeket véd az oxigénnel szemben.

Mi az antioxidáns?
Antioxidánsokkal a szabadgyökök ellen
http://www.vital.hu/themes/health/health2.htm

Az egészségükkel foglalkozó emberek számára egyre ismerõsebben csengenek az "antioxidáns" és a "szabad gyök" kifejezések. A szervezetünkben természetesen is képzõdõ, de a környezeti ártalmak és a helytelen életmód következtében felszaporodó szabad gyökök megkötése az antioxidáns enzimrendszer feladata. A védelmi rendszer mûködéséhez szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz megfelelõ táplálkozással juthatunk hozzá.

Antioxidánsokkal a szabadgyökök ellen
Mi az az antioxidáns?
http://antioxidans.lapunk.hu/

Egyszerűsítve azt lehet mondani, hogy egy antioxidáns eltávolít a testedből egy szabadgyököt, ezáltal betegségek kialakulását akadályozza meg, amelyek a szabadgyök jelenléte indított volna el. Az antioxidáns és a káros szabadgyök tehát ellenségek. A szervezetben mindkettő jelen van, a küzdelem folyamatosan zajlik.

Mi az az antioxidáns?
A hosszú élet titka az antioxidáns szint!
http://www.bodybuildershop.hu/termekek/antioxidansok

A hosszú élet titka az antioxidáns szint! Korunk előrehaladtával egyre magasabb antioxidás szintünket bizonyos kiegészítőkkel kordában tudjuk tartani, így csökkentjük az oxidatív stresszt ami az öregedés fő oka!

A hosszú élet titka az antioxidáns szint!
Gyilkosok gyilkosai: az antioxidánsok
http://www.hazipatika.com/topics/egeszseg_orzok/articles/Gyilkosok_gyilkosai ...

A mai kor embere a kedvezőtlen környezeti hatások és egészségtelen életmódja miatt fokozottan rászorul a természetes védelmi rendszerének erősítésére. Ennek egyik egyszerű és hatékony módszere a jól összeállított étrend.

Gyilkosok gyilkosai: az antioxidánsok
Acai berry jótékony hatása
http://acai-berry.hu

Az acai berry teli van antioxidánssal, gátolják az öregedést, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van.

Acai berry jótékony hatása
A tökmagolaj előnyeiről.
http://tokmagolaj.com/a-toekmagolaj-tapanyagai

Kattints és megismerheted a tökmagolaj jótékony hatásait, előnyeit. A tökmagolaj nem csupán kulináris céllal használható, hanem gyógyászati előnyökkel is rendelkezik. A tökmagolaj magas antioxidáns hatása mellett omega-3 zsírsavban is gazdag.

A tökmagolaj előnyeiről.
Hirdetések
Oldal leírása
vitamin.wyw.hu: Vitamin katalógus: Vitaminok, antioxidánsok, a vitaminhiány tünetei, adalékanyagok, és gyógynövények. Vitaminkészítmények gyermekeknek és felnőtteknek. Élelmiszer adalékanyagok, mikroelemek, makroelemek, bioboltok és vitamintáblázatok. Hasznos linkek a témakörben egy helyen.
Gyűjteményünkben 223 válogatott vitamin témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 223 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5236