Cikkek, információk vitaminokról > VITAMIN témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Cikkek, információk vitaminokról > 16 weboldal. Kategória leírása: Cikkek, érdekességek, hasznos információk a vitaminokról. Minden ami vitamin!
Szponzorált linkek
Vitaminsziget
http://www.vitaminsziget.com/

Supergreens- Lugosítás Víztisztító Vitamin, étrend-kiegészítő Himalája kristálysó ... Miért szükséges vitamin és ásványi anyag kiegészítést fogyasztanunk? ...

Vitaminsziget
Vitaminok, ásványi anyagok InforMed
http://www.informed.hu/eletmod/dieta/vitaminok

Vitaminok, ásványi anyagok InforMed orvosi, egészségügyi, életmód és wellness portál.

Vitaminok, ásványi anyagok InforMed
Mi miben?
http://www.dietetika.hu/vitamin.html

Itt megtudhatja melyik vitamin melyik élelmiszerekben fordul elő nagyobb arányban.

Mi miben?
Kalória és vitamin táblázat
http://www.fittelet.hu/tablazatok/

Itt megtudhatja melyik vitamin melyik élelmiszerekben fordul elő nagyobb arányban. Vitamin és kalória áblázat a fitt élettől!

Kalória és vitamin táblázat
oxigén .hu
http://oxigen.hu

Minden, ami oxigén. Oxigénterápia, egészségmegőrzés, tudomány, sport, oxigénfejlesztő berendezések. Minden egy helyen az oxigénnel kapcsolatban! Az emberi testet felépítő elemek közül csak az oxigént kell másodpercről másodpercre cserélni az élet fenntartásához. Egyrészt megadja a testnek az oxidációs folyamatokhoz szükséges erőforrást a káros mikroorganizmusok ellen, másrészt felszabadítja az egészséges életműködéshez szükséges energiákat. Philip Isely, a Phytoplankton Projekt vezetője által közzétett tudományos értekezés szerint „egyre több a bizonyíték arra, hogy a rák és más szervezetet romboló betegségek részben a Föld nagymértékben csökkenő oxigénszintjének következményeként jönnek létre". Ahogy az oxigénszint csökken a testben, úgy kezd el gyengülni az immunrendszer. Továbbá lecsökken a sejtregeneráció és sebezhetőbbekké válunk a betegségekkel szemben.

oxigén .hu
Természetes és szintetikus vitamin - Nem mindegy
http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/2885/termeszetes-es-szintetikus-vit ...

Néhány alapvető fontosságú dologról sosem hallunk a szintetikus vitaminok reklámhirdetéseiben, pedig sok embert érdekelne bizonyára az a tény, hogy miközben egészségét óvni akarja, mennyire árthat szervezetének. Az egyik fontos tényező, hogy a szintetikus vitamin sosem képes teljes mértékben betölteni ugyanazt a szerepet, mint a természetes vitamin. E mellett a szintetikus vitaminok csökkentik más tápanyagok hasznosulását a szervezetben, és a vesét is megterhelik.

Természetes és szintetikus vitamin - Nem mindegy
Eldöntetlen vitaminvita
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0710/997948/eldontetlen_1.htm

Eldöntetlen vitaminvita - Mikor szedjünk vitamintartalmú étrend-kiegészítőket?

Eldöntetlen vitaminvita
Vitamin - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Vitamin

A vitaminok az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, kis molekulájú, különféle kémiai összetételű biológiailag aktív szerves vegyületek.

Vitamin - Wikipédia
Stresszmentes élet vitaminokkal
http://www.noiportal.hu/main/npnews-3199.html

Manapság a stressz mindennapjaink megkeserítő jelensége. A sok idegeskedés és a kiegyensúlyozatlan életmód betegséghez vezethet. Óvjuk szervezetünket a káros hatásoktól vitaminok és nyomelemek segítségével.

Stresszmentes élet vitaminokkal
Vitaminok a táplálkozásban
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0622/741903/vitaminok_1.htm

Casimir Funk (1884-1967) ismerte fel, hogy az élelmiszerekben olyan vegyületek vannak, amelyek nélkülözhetetlenek az egészség fenntartásához, majd később vitaminoknak nevezte el őket. A kifejezés a latin vita (élet) és az amin (nitrogéntartalmú vegyület) szavakból származik. Később nyilvánvalóvá vált, hogy nem minden vitamin nitrogéntartalmú vegyület, de a vitamin szó addigra már elterjedt.

Vitaminok a táplálkozásban
A hosszú élet táplálkozási titkai
http://www.50plusz.hu/articles/A_hosszu_elet_taplalkozasi_titkai?aid=2006092 ...

Az öregedés elkerülhetetlen következményei (ráncok, memóriacsökkenés, szív- és érrendszeri betegségek, csontritkulás, daganatos betegségek) ugyanis nem pusztán a genetikán múlnak, hanem nagy részben az életstíluson, életmódon.

A hosszú élet táplálkozási titkai
Köröm vitamin
http://www.kormok.hu/korom-vitaminok/

A köröm vitamin pótlását többféleképpen tudjuk elősegíteni. Mind a belsőleges vitaminpótlás, a természetes tápanyagokból, valamint a vitaminos ápolószerek együttes alkalmazásával tudjuk egészségét megőrizni. A különféle köröm elváltozások hátterében is legtöbb esetben a vitaminhiány áll, így érdemes rendszeresen ápolnunk körmeinket és megelőzni a különféle elváltozásokat.

Köröm vitamin
Ön tud eleget a vitaminokról?
http://www.naturalvitamin.hu/c151/a-vitaminokrol

A vitaminok és ásványi anyagok bevitelét tekintve több szempontból is nehéz helyzetben vagyunk. A káros környezeti hatások az utóbbi évtizedekben jelentősen megnőttek (ide értendő a stressz is!), és sajnos ezzel párhuzamosan viszont a termőföld kihasználtsága és helytelen kezelése miatt, a gabonafélék, zöldségek és gyümölcsök mikro-tápanyag tartalma is jelentősen csökkent...

Ön tud eleget a vitaminokról?
Vitaminok: természetes vagy mesterséges?
http://www.kismamafogyi.hu/fogyokura-informaciok/vitaminok

Mely formája jobb a vitaminbevitelnek? Természetes vagy mesterséges forrásból. A cikk erre ad választ.

Vitaminok: természetes vagy mesterséges?
A vitaminok hatása
http://vitaminokhatasa.totalh.com

A vitaminok jelentősége, hatása az emberi szervezetre, néhány vitamin részletes bemutatása

A vitaminok hatása
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
vitamin.wyw.hu: Vitamin katalógus: Vitaminok, antioxidánsok, a vitaminhiány tünetei, adalékanyagok, és gyógynövények. Vitaminkészítmények gyermekeknek és felnőtteknek. Élelmiszer adalékanyagok, mikroelemek, makroelemek, bioboltok és vitamintáblázatok. Hasznos linkek a témakörben egy helyen.
Gyűjteményünkben 223 válogatott vitamin témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 223 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5236