A túlzott vitaminfogyasztás veszélyei > VITAMIN témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: A túlzott vitaminfogyasztás veszélyei > 3 weboldal. Kategória leírása: A túlzott vitaminfogyasztás veszélyeivel foglalkozó oldalak, cikkek, szakértői vélemények.
Szponzorált linkek
Csalódást keltő antioxidánsok
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0734/136769/20070821_antioxidans_evitamin_beta ...

Azok a nők, akik fokozottan ki vannak téve a szívbetegségek veszélyének, valószínűleg hiába fogyasztanak C- és E-vitamint, béta-karotint vagy ezek bármilyen kombinációját azért, hogy ezek az antioxidáns vegyületek csökkentsék a szív- és érrendszeri betegség kialakulásának kockázatát - állítja az Archives of Internal Medicine c. belgyógyászati szaklapban megjelent cikk.

Csalódást keltő antioxidánsok
Sokkoló igazság
http://hu.shvoong.com/medicine-and-health/1745479-sokkol%C3%B3-igazs%C3%A1g- ...

A szintetikus vitaminok, amiket ma majdnem minden egyes gyógyszermárkában forgalmaznak, veszélyesek lehetnek az egészségünkre. Például a C vitamin (ascorbic acid) szintetikus formája megvastagithatja az sziv artéria falait 2.5-szörösen, ami szivbetegséghez vezethet.

Sokkoló igazság
Agresszív prosztatarákot okozott a táplálékkiegészítő
http://www.vital.hu/prosztatarak_hormon_tesztoszteron_esztradiol_tabletta

A recept nélkül kapható hormontartalmú táplálékkiegészítők némelyike csökkenti a rákgyógyszerek hatékonyságát, valamint serkenti bizonyos rákfajták, például a prosztatarák progresszióját - adták hírül nemrég amerikai orvosok.

Agresszív prosztatarákot okozott a táplálékkiegészítő
Hirdetések
Oldal leírása
vitamin.wyw.hu: Vitamin katalógus: Vitaminok, antioxidánsok, a vitaminhiány tünetei, adalékanyagok, és gyógynövények. Vitaminkészítmények gyermekeknek és felnőtteknek. Élelmiszer adalékanyagok, mikroelemek, makroelemek, bioboltok és vitamintáblázatok. Hasznos linkek a témakörben egy helyen.
Gyűjteményünkben 223 válogatott vitamin témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 223 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5236