Vitaminok időseknek > VITAMIN témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Vitaminok időseknek > 5 weboldal. Kategória leírása: Vitaminok pótlása idősebb korban. Milyen vitaminokat szedjünk idős korban? Speciális vitaminok öregedés ellen.
Szponzorált linkek
Vitaminszükséglet fiatalon és idősen
http://www.hazipatika.com/topics/vitaminabc/articles/Vitaminszukseglet_fiata ...

Vajon a kisgyermekeknek vagy az idős embereknek van több vitaminra szükségük? Érdemes-e nekik különböző típusú vitaminokat szedni, vagy máshogy összeállítani az étrendjüket? Röviden: érdemes!

Vitaminszükséglet fiatalon és idősen
Niacin - B3 Vitamin
http://www.cvitamin.info/b3-vitamin-niacin.html

A vízben oldódó B3-vitamin, vagy más néven niacin, vagy nikotinsav a szervezetünk több fontos folyamatában játszik meghatározó szerepet. A niacin kulcsfontosságú szervezetünkben, mivel ez a vitamin felelős az RNS és DNS szintézisért, nélkülözhetetlen a sejtlégzésben részt vevő enzimek működéséhez.

Niacin - B3 Vitamin
Fülcsengés, fülzúgás
http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=1047

A fülben hallható állandó zúgás, búgás, sípoló vagy csengő hangok sok idősebb embernek okoznak kellemetlenséget. Bár oka nem ismert, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel hatékonyan kezelhető.

Fülcsengés, fülzúgás
Multivitamin Időseknek
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?shop_id=8413&cikk=unas_254095

A felnőttkor előrehaladtával a szervezetünk egyes anyagokból többet igényel, mivel a természetes termelődésük csökken vagy mert segit megakadályozni azokat a betegségeket, melyek ebben a korban oly divatosak.

Multivitamin Időseknek
A D-vitamin élénkítheti az időseket
http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/172374/1

Az idősebb hollandok romló fizikai állapota nem egyszerűen az öregség következménye, a D-vitamin-hiány is magyarázhatja - állítja egy új tanulmány.

A D-vitamin élénkítheti az időseket
Hirdetések
Oldal leírása
vitamin.wyw.hu: Vitamin katalógus: Vitaminok, antioxidánsok, a vitaminhiány tünetei, adalékanyagok, és gyógynövények. Vitaminkészítmények gyermekeknek és felnőtteknek. Élelmiszer adalékanyagok, mikroelemek, makroelemek, bioboltok és vitamintáblázatok. Hasznos linkek a témakörben egy helyen.
Gyűjteményünkben 223 válogatott vitamin témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 223 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5236